Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!


Tidigt igår morse begav jag mig till Grand Hôtel i Stockholm för att göra iordning brud och tärnor till ett bröllop. Jag stod för all makeup medan salongen Af Stockholm ordnade håren, jag jobbar ofta tillsammans med dem så himla duktiga tjejer som jobbar där! Det är även där jag oftast går och klipper mig!

En av tärnorna skulle egentligen gjort sin egen makeup men eftersom hon blev så förstjust i mitt jobb med de andra undrade hon om jag inte kunde göra ordning även henne, självklart gjorde jag det. Vilken komplimang! Alla blev så himla fina; den vackra bruden (innan slöjan kom på) ser du ovan! Strax efter lunch var jag klar och då kom Magnus och hämtade upp mig - han hade ett jobb i Göteborg på eftermiddagen och det är såklart alltid roligare med lite sällskap i bilen och att vara två som delar på köringen. Så nej... självklart drack jag inte av champagnen ovan...

Nu har jag precis slagit upp korpgluggarna hemma dagen efter; om en stund är vi i farten igen - Östersund står på schemat. Kommer dock hem i OK tid så det lär hinnas med ett gymbesök också innan dagen är över!

Ha en härlig söndag!

Kram/M:) 

Skriv en kommentar

Full fart i livet! Lugnt och fin bara...
Ha en skön söndag!

Alltid kul att jobba ihop med ett äkta proffs. Tack för gott samarbete. Kram fina ??

detsamma till dig och Magnus med.

Kommentera