Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Samma vecka som Melodifestivalfinalen blev jag bokad att fixa iordning styling, hår och makeup för årets uppställning i Christmas Night; en turné jag jobbat med i tre år nu, ända sedan den startade! Detta år tar Magnus med sig Sonja Aldén (favorit i repris) och Shirley Clamp (också en favorit om än ny i just detta sammanhanget).

 

 

 

Sonja och Magnus har jag fixat hur många gånger som helst inför plåtningar och scenframträdanden men med Shirley var det premiär även om vi känt varandra i snart ett decennium! Så fantastiska drag att arbeta med och vilka ögon. Slutresultatet ser du nedan.

Helknasigt att skriva om detta nu när träden precis börjat knoppa sig utanför fönstret men samtidigt brukar biljetterna gå åt i en rasande fart. Biljettsläpp nu på måndag den 27 april på www.christmasnight.se!

Kram M

PS! Besök Magnus blogg för fler bilder och mer info!

Skriv en kommentar

Självklart ska här bokas biljetter.
Så snygg bild längst ner, ja de andra också.
Kram Titti-Umeå

Snyggt jobbat som vanligt. jo biljetter bokade jag i går så det är fixat och klart. Vi ses i Västervik. kramen.

Fina bilder! Kommer bli hur kul o mysigt som helst, det där! :) Årets vinterhöjdpunkt, alla kategorier...precis som vanligt ;)
Kramkram!

Kommentera