Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

 

Nuförtiden blir det faktiskt oftare jag skaffar nya kläder att träna i än kläder att ha på mig till vardags. Igår invigde jag mina nya snygga träningstights från I Can I Will! Har sneglat på dem länge, känns kul att det inte bara finns klassiskt svart att välja på för killar nuförtiden. Det är bra pris  och det finns massor av snygga varianter för både dam och herr!

 

 


Efter gårdagens träningspass gjorde jag proteinsmoothies hemma; det brukar ofatst bli samma lika recept och innehåll jämt så denna gången bestämde jag mig för att testa lite variation - det visade sig vara ett bra val!


Vill du testa att göra dem själv har du receptet här:

Banan, choklad,- och jordnötssmoothie!

(2 stora glas)

1 djupfryst banan

1 näve isbitar

2 skopor proteinpulver (jag valde MM Sports protein Body Science Whey i smaken Chocolate Almond)

2 msk osötat jordnötssmör

ca 2 dl osötad mandelmjölk

1 tsk kakao

1 liten burk lättkvarg

10 cashewnötter

1 tsk krossat linfrö

Kör allt i en mixer - reglera mängden mandelmjölk så att du får en milkshakeliknande konsistens på din smoothie! Tycker du inte om banan så uteslut den men addera mer is för att bibehålla konsistensen. Alternativt ersätter du bananen med en halv avocado, låter konstigare än det smakar, jag lovar!

Ha en skön fredagkväll, här blir det tidigt i säng som gäller - ska upp tidigt och jobba imorgon!

Kram M

Skriv en kommentar