Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Igår fick jag vårvarianten av Glossybox "The Man Box". Tipsade om den i ett populärt blogginlägg strax innan jul som en bra present till den som bryr sig om sitt yttre. Den finns både för män (169 kronor/kvartal) och kvinnor (139 kronor per månad) och innehållet skiljer sig därmed såklart lite åt. Killboxen skickas var tredje månad medan den för tjejer skickas en gång per månad.

I just denna box kom bl a hårschampoo från Björn Axén, hårprodukt, en kroppspeeling och en polerande tandkräm för vitare tänder. Bra och användbara produkter som jag absolut kommer att använda. Exempel på varumärken som förekommit i boxarna är Yves Saint Laurent, Victor & Rolf, Matrix, Chloé och Dermalogica.

Passa på att ge bort en box i påskpresent! Du kan välja att köpa (eller ge bort) bara en månad/ ett kvartal eller en längre prenumeration. Klicka här för att läsa mer och för att beställa!

Kram M

Skriv en kommentar