Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Som en del av er (som har Facebook) kanske såg tidigare idag så delade jag ett av Magnus blogginlägg där han berättar om den tränings,- och hälsoresa till Sitges vi kommer att medverka i under hösten. Jag själv kommer att prata styling och makeup och tillsammans med Magnus håller vi ett gemensamt föredrag om vår kost,- och hälsoresa - hur vi tänkte, hur vi gjorde och vad det har inneburit för oss. Utöver våra inslag kommer Åse Falkman Fredrikson och Anna Hallén att föreläsa om kost och hälsa, det kommer hållas gruppträning och finnas möjlighet att på egen hand utforska fina Sitges.

Foto: Åse Falkman Fredrikson

Foto: Karin Törnblom

 

Foto: Åse Falkman Fredrikson

Av Åse, som medverkat på denna resa tidigare år har jag hört att det brukar vara oerhört kul och inspirerande dagar så jag ser verkligen fram mot att komma dit. Kika in hos researrangören The Travel Gallery på nätet och läs mer och skicka in din intresseanmälan! Hoppas vi ses!

 

Kram M

Skriv en kommentar

Hoppas och tror att er resa blir fantastisk!
Kram!

Kommentera