Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gårdagen blev en riktig långpanna; den andra den här veckan. Klockan ringde redan 04.30 och en timme senare satt jag och Magnus i en taxi på väg till TV4 Nyhetsmorgon. Vi kom dit samtidigt som musikerna så vi började med en fika med Jessica Andersson medan alla instrument packades upp och det var tid för soundcheck. Under tiden packade jag upp mina grejor i gästlogen. Hår och makeup gick snabbt och sen är det mest en massa väntan.

Efter direktsändningen åkte vi direkt hem. Hann vila i en timme ungefär innan det var dags att ta sig mot Stockholm Studios i Spånga där SVT:s nya underhållningsprogram "Gissa Låten" skulle spelas in. Även här var Jessica med men också fantastiska Lill-Babs och Doreen Månsson, Hanna Hedlund och Claes Malmberg. På med nytt TV-smink och hårfix och sedan lite väntan innan det se var dags att dra igång.

Fina Barbro, världens goaste!

Kan tycka att många underhållningsprogram i Sverige börjat bli lite uttjatade, de flesta har gått så många säsonger att de är så urvattnade och trista att jag slutat titta. Antingen det eller så kommer det något nytt urfjantigt som ingen tänkte igenom ordentligt. Detta tror jag dock kommer bli riktigt bra. Skrattade en massa när jag stod backstage i studion!

Klockan visade närmre 22 när vi till slut kom hem, då var det riktigt segt att börja laga mat men vad gör man. Summan av kardemumman så var det en fantastiskt rolig dag - även om den var lång!

Kram M

Skriv en kommentar

Det måste ha varit en väldigt underhållande dag träffa så många underbara människor. Det är kul att det satsas på underhållnings program. Jag önskar dig och Magnus en fortsatt trevlig sommar med mycket sol och värme. Hälsa vovvarna. Kramar till er för att ni är så underbara. Och delar med er av ert liv. Kram

Oj oj! Uppe före tuppen till och med! 😳 Mitt i natten om jag får säga 😉 Men så blev det ju toppen i rutan också. Så himla snyggt och bra! 👌🎶✨😍
Det nya programmet ska bli jätteskoj att se...tror det är helt i min smak. Det låter så 😊 Och va härligt att få träffa Lill-Babs! Jättefin bild på er båda finisar! 😍
Kram!

Puh lång dag :) Kan du inte skriva ett inlägg om dina favoritprodukter?

Mats C.
· Svar till Matilda

Bra idé - tänker du på några speciella produkter? Hudvård, hår, makeup...?

Kram M

Kommentera