Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ikväll hade jag den stora äran att vara inbjuden av Volvo för att fotografera de olympiska medaljörerna på plats i Volvos Showroom i Kungsträdgården. Eventet ägde rum strax efter det stora officiella hyllningsevenemanget i Kungsträdgården. Statsminister Stefan Löfven var såklart på plats för att framföra sina gratulationer.

Eftersom jag var anlitad som fotograf åt Volvo så vill jag inte lägga ut de bilder jag tog för deras räkning men bjuder på den härliga bilden ovan. Tog den precis när gänget anlände till showroomet; man ser verkligen hur lyckan är total hos den lilla tjejen som får ta en selfie med Pia Sundhage. Pia var faktiskt min idrottslärare ett kort tag när jag gick i grundskolan, hon vikarierade för vår ordinarie lärare. Jag kan väl utan att överdriva erkänna att hon lyckades betydligt bättre med landslaget än med mig, haha. En fantastisk kvinna är hon i alla fall!

Kram M

Skriv en kommentar

Vilket kul och ärofyllt uppdrag :)
Dina bilder är alltid kalasfina så jag är säker att det blev så även denna gång.

Kram kram

Wow, vilket kul uppdrag! Å som man ser på bilden ovan lyckas du alltid fånga ögonblicket. Grym bild!ūüĎć
Kram

Kommentera