Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

När vi flyttade passade jag på att rensa ur bland alla våra parfymer hemma. Jag är extremt noga när jag väljer dofter - minst lilla not som ligger fel får jag kli i näsan eller ont i huvudet. Många gånger har jag faktiskt fått ge bort eller slänga flaskor som jag först trott skulle funka men sen när allt kom ikring så fixade jag inte doften ändå. Sedan ett par år tillbaka har faktiskt både jag och Magnus gått över helt till Tom Fords Private Blend Collection. Det är en helt fantastisk doftserie där du kan hitta det mesta (de flesta är unisex) och som om inte det vore nog går alla dofter att blanda med varandra för att få fram en helt ny doft. Vi har ett gäng flaskor och blandar ibland utifrån humör och tillfälle. En storfavorit är White Suede som är helt magisk!

Blev därför lite extra glad när jag i veckan såg att deras bästsäljare nu även kommer i form av doftljus. White Suede är en av dem. Ett sådant står därför just nu överst på min önskelista - skulle passa perfekt i sovrummet. Vet inte om de kommit till Sverige ännu men jag ska till USA om ett par veckor så allra minst då lär jag få tag på ett! Bra tips på ge-bort-present om du vill kosta på och ge bort något lite extra. I USA lär även några Voluspa-ljus slinka ner i resväskan, nästan halva priset mot här hemma i Sverige! Doftjus är verkligen bland det bästa jag vet, speciellt nu när det börjar bli höst! Ett annat tips på riktigt bra doftljus nu när jag ändå är inne på ämnet är Cire Trudon, världens äldsta tillverkare av doftljus. Det sägs faktiskt att Napoleon gav just ett Cire Trudonljus till sin förstfödde son som dopgåva. Lite kul kuriosa för den som är lika nördig på goda dofter som jag!

Kram M

Skriv en kommentar