Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vi visste inte riktigt vad vi hade att förvänta oss när vi häromdagen tog oss in till Stadstetern där den nyinstiftade NK-galan skulle gå av stapeln under ledning av duktige Micael Bindefeld och hans team. Redan i foajen märktes det tydligt att vi inte var ensamma om att inte veta vad som väntade så det var en hel del surr i luften. Efter en stund öppnades dörrarna till stora scenen och stolarna fylldes snabbt. 

Äntligen tillät vädret att använda min nya snygga Colmar-jacka!

Vi bjöds på en show i tre akter där den första var en prisutdelning till designers och klädmärken som är kopplade till just NK. Efter detta följde två moderna akter som bestod av musikframträdanden kombinerat med dans och modevisning. Kul initiativ och koppling till NK-grundaren Sachs grundtanke med varuhuset att det skulle vara lite av ett forum för samspel mellan mode och teater. Efter att ha haft många järn i elden den senaste tiden blev det dock en ganska tidig hemgång, riktigt skönt - framförallt dagen efter, haha!

Kram M

Skriv en kommentar

Åhh du har fångat mina fina vänner Andreas och Ronny i DuoRAW på bild :)

Kommentera