Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Imorse ringde klockan tidigt - vi hade bokat ett morgonmöte hemma för att vara så effektiva som möjligt och det hade väl varit helt OK om jag sovit som jag skulle men inatt kom jag liksom aldrig till ro och fick bara ett par timmar innan det var dags att kliva upp. Efter detta åkte vi upp till Gävle där Magnus hade en skivsignering på eftermiddagen; efter det ytterligare två möten i Gävle och nu är jag på plats backstage i Gävle Konserthus och jobbar som vanligt med hår, makeup och kostym. Det känns verkligen att orken går lite på ångorna just nu så det känns skönt att det bara är två jobbdagar kvar innan jul!

Igår hade vi alla fall en ledig dag och det slår liksom aldrig fel; man har så mycket vilja och ambitioner om saker som ska hinnas med att det nästan blir motsatt effekt; man hinner precis ingenting, haha! Vi fick lite julklappar handlade, städade lite och tog emot granleverans från Smålandsgran. Granen var precis som tidigare år jättefin och tät och med det nya julpyntet vi köpt på Svenskt Tenn så blev det en fullträff! Magnus la upp en fin bild på granen på Instagram igår; lånar den bilden!

Ikväll bär det av hemåt igen och imorgon åker vi till Örebro och efter det bara Stockholm kvar!

Kram M

Skriv en kommentar

Ja det blir skönt för er med lite ledighet efter ett tufft arbetsschema. Det är ni så väl värda. En jätte fin julgran har ni också och det ser ju så fint ut hos er. Jag vill också önska er båda en riktigt skön jul helg.. Ta väl hand om er. Jul kramar till er båda..

Oj, vilken fin gran och ett så fantastiskt vackert hus ni verkar ha! Unnar er verkligen lite ledighet snart och en mysig jul!
Allt gott till er två!
Kram
Lena

GOD JUL! Det är så härligt med ledighet runt jul. Vilken vacker gran och vilket vackert rum den står i. Ta det lugnt och ha det gött!

Kommentera