Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

...så var den lediga dagen igår slut! Vi körde hem från  Göteborg under söndagsnatten och väl hemma blev det bara fyra timmars sömn innan det var dags att kliva upp och bege sig till ett inbokat möte. Livet pågår ju precis som vanligt även om man är på turné så allt annat i form av ordinarie jobbmöten och ärenden får man helt enkelt klämma in på den lediga tid som finns.

Ledig tid behöver vi däremot inte fundera mer på just nu, jobb väntar varje dag fram till den 19 december när vi har ett uppehåll på en dag, då ska det julstökas i 180!

Just nu är jag i Karlskrona och har precis packat ihop efter dagens föreställning. Jessica och Magnus sitter fortfarande ute i foajén och skriver autografer men om en stund rullar vi vidare mot Kalmar där det är show imorgon!

Kram M

Skriv en kommentar

Jisses vilket tempo! Tur att du är proffs på det du gör så att allt flyter på‚ėļ
Kram!

Hoppas ni får till lite fler små lediga stunder, kan ju vara skönt så man inte däckar till julen:) sköt om er och ta det lugnt på vägarna<3 kram

Kommentera