Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Igår roddae jag ihop en av våra absoluta favoriträtter till middag. Det var vår vän Åse som tipsade oss om det från början och efter det har det blivit en återkommande favorit, snabblagad, smakrik och lätt att anpassa efter eget tycke och smak!

I grund och botten är det bara ett stort fat "family-style" av böntagliatelle (du kan såklart använda vanlig pasta om du vill), ruccola, proscioutto, ostar (jag använde fetaost och parmesan), och vitlökssås som du ringlar över. Vitlökssåsen gör du enkelt själv på några vitlöksklyftor, Crémè Fraîche, salt och peppar!

Kanske något att sno ihop till söndagsmiddag?

Kram M

Skriv en kommentar

Kommentarer

Det lät gott och enkelt, måste jag testa någon gång. Fast idag blev det rullader med gräddsås och svartvinbärsgele, var så länge sen man gjorde det så det var dags tyckte jag. Ha en fortsatt trevlig söndag.