Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nämnde den häromdagen men den är ändå värd att nämnas igen, fullkomligen älskar vår nya Airfryer! Har länge gått och tummat på den och hört så bra om den och jag kan inte annat än skriva under på detta. Igår fick jag feeling för att se hur den klarar av att göra chips. Chips är nog det jag saknar mest med att äta lågkolhydratkost så jag tänkte det kunde vara kul att testa att göra ett lite mer hälsosamt alternativ. Stod och valde mellan kålrot och sötpotatis och valet föll till slut på den senare. Nu är ju sötpotatis förvisso ganska rik på kolhydrater men de samlade övriga hälsofördelarna är såpass stora att jag ändå unnar mig det ibland.

Tog en halv sötpotatis som jag hyvlade med osthyvel ner i en skål, tilsatte sedan en tesked olivolja och sen ner i frityrkorgen (som alltså inte innehåller olja utan jobbar med varmluft) och på mindre än en kvart hade jag färdiga frasiga chips redo att saltas, svalna och servera. Supergott! Nästa gång testar jag kålrot och rödbeta.

Kram M

Skriv en kommentar

Kommentarer