Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

En egenskap jag värdesätter högt hos mig själv är min upptäckslusta och nyfikenhet på nya saker, nya miljöer och situationer. När jag var yngre hamnade jag på ett högst monotont sommararbete på ett kontor. Jag vantrivdes varenda minut av att sitta med samma saker dag ut och dag in. Nyfikenheten sitter kvar, kanske därför jag läst flera olika inriktningar på universitetet och jag stänger ännu inga dörrar för att jag kanske sätter mig i skolbänken igen, älskar att lära! När jag var ung sa jag alltid att jag ska fortsätta att läsa livet ut, men så var jag ju en unge spm stämdigt satt med näsan i en bok - var det inte skönlitteratur så kunde det lika gärna vara en ordbok eller ett uppslagsverk.

Mitt resande runtom i världen är ytterligare ett uttryck för min nyfikenhet, de senaste åren har vi varit lite dåliga på att upptäcka nya destinationer av ren bekvämlighet men nu har vi sagt att vi ska försöka hitta lite nya resmål. I sommar har vi spånat på en riktigt kul upptäckarresa, första gången på tolv år (!) som vi satt av lite ledigt under sommarperioden.

Men nu till det jag egentligen tänkt komma till; är sugen på att testa en ny träningsform och tänkte kolla om någon av er har erfarenhet av Yoga och/eller Pilates? Yoga har jag testat vid ett tillfälle, på Charlotte och Anders bröllop i Paris häromåret. Jag gillade det och skulle verkligen vilja testa igen men vilken form ska man välja som nybörjare - finns ju massor att välja på? Pilates har ju varit väldigt populärt i Los Angeles i många år och jag känner många som är helt sålda - vad säger ni som testat?

Kram M

Skriv en kommentar

Då skulle jag rekomendera Body balance. Det är en blandning av yoga, thi chi och pilates. Jag har kört det och det är jobbigare än det låter ;). Du tränar hela kroppen och även smidigheten.

Varför inte prova Soma moves. Det är en blandning av yoga, pilates.
Det är ett mönster av rörelser. Känns som en lång stretch. http://www.somamove.com/
>Jag rekommenderar att prova på Njoy i Täby. Jessica och Marie som håller i passet är fantastiska.

Kolla in @pilates949 på Instagram. Grym tjej på Pilates. Har testat själv och det är mycket fokus på andning och bålstabilitet. Lycka till

Kommentera