Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Äntligen kände jag att jag var i rätt sinnesstämning för att ge mig på mastodontserien Downton Abbey. Ett tag var den ju på allas läppar och alla som hör att jag inte sett den säger "åh, vad avis jag är på dig som har hela serien kvar framför dig". Nu är det alltså dags - än så länge är jag bara inne på första säsongen men tycker den verkar riktigt bra!

Sen skadar det ju absolut inte att en av mina favoritskådisar; Maggie Smith är med. Gissar att jag har timmar av drama och intriger framför mig. Har du sett serien? Utan att avslöja något om handlingen - vad tyckte du i så fall?

Kram M

Skriv en kommentar

En underbar serie! Inte missat ett avsnitt! Vacker miljö, så vackra kläder!

Jag har bara sett vissa avsnitt, men det är absolut i min stil, älskar historia, böcker och filmer i den genren!!!
Ska absolut se alla avsnitt!
Hän fortsatt skön kväll!
Kram!💖

Du är inte den enda som inte sett den innan. Jag har inte sett ett enda avsnitt ännu. Men mamma och syrran har suttit som klistrade. Man kanske får ge det en chans. Själv är jag barnsligt förtjust i Badhotellet, som går på tv4. Den danska serien som utspelar sig på 1930 talet.

Ojoj! Underbara timmar framför dig! Bästa serien och Maggie Smith briljerar!

Superserie som jag verkligen älskade. Du har mycket skoj framför dig.

Jag trodde att jag typ var den enda som inte sett DA ännu - trots att mina nära vänner sagt att jag skulle älska serien. Har lite svårt för "kostymdramer". Har nu sett tre avsnitt och tycker att det verkar riktigt bra.

Ganska härligt att ha så många säsonger framför sig.

Mats C.
· Svar till Popprinsessan

Eller hur! Jag brukar inte heller gilla den här typen av sekelskiftesdrama men oj så fel jag hade den här gången!

Kram M

Kommentera