Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ofta sägs det skämtsamt men ändå med en sträng av allvar att Staffan Westerberg och hans "Vilse i Pannkakan" och talande dammtussar ock sockor förstörde flera generationer barn på 70,- och 80-talet. Jag kan kanske hålla med om att dåtidens TV var väldigt annorlunda mot dagens, mycket konstiga vänstervridna kulturprogram och brunorange-plyschoveraller var det i alla fall på TV när jag växte upp. Frågan är bara om det var så värst mycket bättre på andra sidan Atlanten - kolla bara in den här 80-talsdoftande  infomercial-filmen för Kazoo (minns ni Kazoo?) från USA! 

Såklart inte ungens feel att han är supercreepy, snarare är han extremt överregisserad och frampushad av säkert både agent och föräldrar. Men lite kul i alla fall...

Kram M

Skriv en kommentar