Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Minst en gång per sommar brukar vi försöka komma iväg och spela minigolf. Igår var det lite halvmulet på förmiddagen så det var en perfekt dag - tyvärr hade de flesta ställen lite mysko öppettider (öppnade först sent på eftermiddagen) så det fick bli en bana i Kristineberg.

Tyvärr var det inte traditionella minigolfbanor utan mer en stor yta med konstgräs med lite fördjupningar och svängar i, tycker kanske inte det var riktigt lika skoj som traditionella banor men sällskapet var bra så det var trevligt ändå. Vi var där med våra vänner Roger och Mikaela och deras dotter Hedda och deras hund Esther (som tålmodigt väntade alla 18 hål).

Nu ska vi iväg på en powerwalk här, det är jättefint väder ute men ska tydligen bli sämre lite senare ikväll/natt. Det gäller att passa på!

Kram M

 

 

Skriv en kommentar

Härligt och jätte roligt med minigolf. Powerwalk är härligt när kilona ramlar av efter semestern kramar till er båda och hundar. Grädda om varan 😉❤

Visst är det kul med minigolf.....bara den där jäkla bollen gör som man tänkt!☺
Förresten är det risk att du får lite däng nu.....stolta minigolfspelare hävdar bestämt
att det kallas bangolf och inget annat!😀
Ha en fin kväll!
Kram💖

Ja minigolf är jätte roligt. Kul att ni hinner med lite roliga saker också mellan ert hårda arbetstempo på övrig tid. kram

Åh vad roligt med minigolf!
Vi brukar oxå försöka komma iväg på ett par minigolf rundor varje sommar... -i år är det dock lite bökigare med en vild 2åring och en vagnhatande 6månaders bebis😂 haha! Med andra ord: vi har inte kommit iväg ännu i år!
Men än är sommaren inte slut😉

Jag gillar oxå de hederliga minigolf banorna bättre än de nya äventyrsgolf banorna... men det ve... Visa hela »

Hej
Ja det är allt kul att spela minigolf på sommaren.

Kommentera