Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

I månader har vi bollat fram och tillbaka med våra kalendrar och till slut lyckades vi få till ett datum som fungerade för oss båda. Pratar om Erica Sjöström som sedan många år tillbaka är sångerska i bandet Drifters som skulle plåtas för lite nya spännande projekt.

Foto: Karin Törnblom

Vi höll till i Karin Törnbloms fotostudio och började såklart med hår och makeup efter att vi pratat igenom temat för de olika bilderna. Erica är så härlig att jobba med, lättsam och proffsig och nära till skratt. Sån't gillar jag! Vi avslutade sedan dagen utomhus med några generella pressbilder.

Erica är ju vacker som en dag i sig (visst är hon lite lik Tilde de Paula i vissa lägen?) så det var lättjobbat för mig - de fördiga bilderna blev superfina! Tyvärr kan jag inte visa upp dem riktigt än men visar såklart ett urval längre fram när de är officiella!

Kram M

Skriv en kommentar

Blir kul att se resultatet sen, du är grym som fotograf och Erica är ju så söt.
HA det fint, gillar din blogg mycket. Kram

Vilka fina bilder.
Ha en bra söndag både du och Magnus från en som gillar din blogg.

Den svarta toppen vart kan man hitta den?

Mats C.
· Svar till Tina Gustafsson

Hej!

Det är Ericas privata så jag vet tyvärr inte!

Kram M

Mats! Du är helt fantastisk att jobba med. Så lugn, harmonisk , trygg och professionell. Jag är ju så himla blyg men du gjorde allt för att jag skulle trivas. Ska bli så kul stt Äntligen få dela några av bilderna i mitt kommande projekt. Det tog tid men den som väntar på nåt gott.... kram Erica

Kommentera