Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Har ni haft en bra helg? Är jobbet igång igen eller tillhör ni skaran som sparat på semesterdagarna och tar en sen semester? Själv har jag min semester att se fram mot i höst men nu i efterdyningarna av en intensiv sommar har jag några lediga dagar här och där - bland annat i lördags kväll så vi var lediga och gick på Diggiloo! Som vanligt stannade turnén till vid Ulriksdals Slott - så himla fint där, häromåret gjorde jag och Magnus en stor intervju och plåtning för en tidning där (minns tyvärr inte vilken).

Vädret var kanon och föreställningen var jättebra! Många snygga nummer och artistinsatser, ingen nämnd, ingen glömd! Sen är det såklart lite ömt att sitta ner på en plaststol o en massa timmar så pausen är alltid uppskattad så man får sträcka lite på sig! Både innan föreställning och i pausen var vi inbjudna till produktionens VIP-tält på mingel och förfriskningar, supertrevligt! Har inte haft stenkoll på Özz Nujen innan jag såg honom i föreställningen - så galet roligt, skrattade så jag var öm i ansiktet efteråt!

Vet att många av er redan sett turnén i och med att den i princip är över nu men har ni vägarna förbi Kungsbacka till helgen så passa på att se den, det är årets allra sista föreställning!

Kram M

Skriv en kommentar

Vi har kommit till den tiden där vi har ständig semester och kan ta dagen som den kommer och det är så skönt att slippa all stress och alla måsten. Vi har inte varit på Diggiloo i år. Saknade fina Magnus på scenen så vi avstod men det är ju så han måste ju få göra annat också men hoppas ju att han återkommer igen. Ha det gott båda två.. :) kramisar

Özz är typ min idol nu efter jag såg honom på diggilo 😂 Såååå bra!

Kommentera