Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Det finns några få saker som jag såhär i efterhand karaktäriserar min barndom. En av dem har lämnat oss idag. Jag pratar om Janne "Loffe" Carlsson som verkligen var en av Sveriges största TV-personligheter när jag var barn. Han var mannen med den stora mustaschen som alltid fnissade och skrattade och fick andra att göra detsamma.

Listan kan göras lång på alla fantastiska minnen han lämnar efter sig; Repmåndad, Göta Kanal, ett otal TV-produktioner är bara en bråkdel av vad hans karriär innefattade. En av TV-programmen jag minns bäst är Loffe på Cirkus där vanliga människor fick vara med och tävla i allsköns konstiga och fåniga tävlingar som nästan alltid resulterade i att deltagarna blev sjöblöta, indränkta i vetemjöl eller något annat lite halvförnedrande. Det var äkta och direkt från hjärtat på något vis. Jag kommer sakna och alltid minnas alla härliga skratt!

Har du också minnen av "Loffe"?

Kram M

Skriv en kommentar