Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Efter vår tur med "Bangkok by Bike" i början av sommaren fick vi mersmak på att cykla. När vi flyttade från innerstan så tog vi med oss våra cyklar som stått i tolv år i cykelförrådet och det var ärligt talat inte mycket kvar av dem. Dammiga, med uttorkade däck och allmänt skabbiga så åkte i alla fall min cykel till soptippen i ett ganska tidigt skede efter flytt, Magnus som var av lite flottare märke och modell har dock fått stå kvar i garaget men idag gjorde vi gemensamt slag i saken och skaffade oss varsin ny. 

Har åkt runt lite och kollat på olika märken och modeller men det fick bli något välbekant och som vi haft förut. Minns att en av mina allra första cyklar var en knallorange Crescent med limpsadel så cirkeln är väl sluten nu då även om min nya är svart och av 2017 års-modell. Lite svårt att välja i djungeln, utbudet är jättestort och det är ju svårt att redan nu säga hur mycket cykeln kommer användas. Kanske är det bara nyhetens behag och då klarar man sig ju med den billigaste medan vi kanske kommer tycka det är jätteskoj och då ska man ju ha en bättre modell. Siktade in oss på lite bättre och hoppas vi kommer använda dem mycket. Förresten, har aldrig fattat det här med mängder av växlar på en cykel? Tycker tre skulle funka alldeles utmärkt men de nya har 24 stycken så nu har jag minst 21 stycken till övers, haha. Tycker i alla fall att det är skönt att den säljs komplett med pakethållare, lås, skärmar och stöd - knappt någon cykel som gör det nuförtiden?! Ska man köpa till allt det där separat sen så är helt plötsligt lockpriserna inte så himla fördelaktiga längre.

Något jag reagerat på nu när vi kollat en del på cyklar är att man inte kan få med sig sin nyköpta cykel hem direkt!? Leveranstiden är oftast en vecka - dålig kombo med mig som är så otålig och vill att saker ska ske på en gång!! Säljaren lovade dock att skynda på beställningen så har vi tur kan vi hämta dem redan i slutet av denna vecka - kuuuul!

Hojhoj M

Skriv en kommentar

Å så roligt ni kommer att få. Själv har jag köpt elcykel, bästa investering jag gjort. Det är livet att cykla. Hoppas det blir många sköna mil för er.🚴‍♀️🚴‍♀️

Kommentera