Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sitter hemma i soffhörnet och är allmänt vimmelkantig; jag opererades igår och har fått ganska starka smärtstillande tabletter. Operationen var planerad och handlade helt enkelt om att jag i somras lyckats med mästerstycket att få en spricka i en tandrot. Det började med en hårfin liten spricka för att sedan gå till en fraktur. Jag har normalt inga problem alls med mina tänder, har inte ens haft hål på år och dar så då är det ju typiskt att när det väl händer något så är det med besked...

Rent konkret så fick en tandkirurg operera ut den spruckna tanden och i samma veva fästa in en titanskruv i tandbenet för att kunna sätta in en krona. Ni som har gjort detta själva vet att det är svårt att avgöra vad som smärtar mest, ingreppet eller kostnaden! Oerhört sura pengar att lägga på något som inte ens syns - hade kunnat köpt mig två snygga Louis Vuitton-väskor för samma belopp. Skämt åsido, skönt att få det gjort.

Är just nu ganska svullen på operationsstället men det gör inte så fasligt ont, har inte tagit smärtstillande sen lunch och det är väl därför jag känner mig lite snurrig nu när allt släpper. Själva operationen minns jag knappt. Fick en shot med Stesolid innan ingreppet och efter det minns jag inte mycket. Minns inte ens att jag tog några  snurriga selfies som jag inte tänker bjuda på, haha! Att de sen packade in mig i sterila dukar, gav mig bedövning, skar och borrade har jag inga som helst minnen av heller - kommer bara ihåg att jag var på sjukt bra humör och skojfrisk när de avrundade. Tror dock inte kirurg och sköterska uppfattade mig som lika underhållande som jag själv.

Om drygt en vecka ska jag ta bort stygnen och efter det ska jag vänta in läkningsprocessen för att sen ta avtryck och få kronan på plats.

Kram M

Skriv en kommentar

Vill börja med att säga "tråkigt att du fick operera tanden". Har själv opererat i munnen en gång, fötterna fyra gånger samt genomgått två kejsarsnitt. De gånger jag fått lugnande innan op och ev narkos så blir jag hemskt flirtig. Flörtar med allt som rör sig, manligt som kvinnligt. :D För att inte tala om att när jag vaknat upp efter operationerna. Då är jag värsta stå upparen... Visa hela »

Haha..Ja man vill nog aldrig veta vad de får höra vad man yrrar om efter den shoten. Har också tagit en sån vid enkel visdomsutdragning, då jag inte är så glad att gå till tandläkaren, och jag minns bara innan ingreppet. Väldigt nice shot 😂

Stackars dig. Tur att det blir bra efteråt.Sköt om er kära vänner.

Åh huvale...😱😰
Men lika bra att göra det riktigt bra när du ändå måste fixa det.
För många år sedan var jag med om en mc-olycka där jag skadades ganska rejält bland annat bröt käken i tre delar. Fick gå till tandläkaren varannan dag i 12 veckor för att justera metallplattor mm. Usch!!
Lycka till med fortsättningen!!!
Kram från oss bägge.❤️

Oj, oj, oj... inte kul! Tandläkaren är bland det värsta jag vet och jag ska faktiskt dit imorgon för just en spricka i en tand. :-o Jag håller tummarna för mig själv. Lycka till Mats!

Jar själv satt in en kruv o fy böveln va svullen jag blev, o dagen efter blå. Smärtan va inte så farlig. Krya på dej😷

Ah avundas dig inte... Hoppas att det inte kommer att göra så ont framöver så du slipper smärtstillande. Och jag tycker lätt du ska unna dig en ny väska eller annat i samma prisklass när du stått ut med det här! Som kompensation för sveda (i plånboken) & värk (i munnen)!

Det låter som en jobbig sak att gå igenom, att överhuvudtaget få till tandläkaren är jobbigt, tycker jag, men det är bara att bita ihop och gå dit.....☺
Hoppas det går bra med hela proceduren!
Ja en fortsatt fin kväll!
Kram!💖

Jooo jag vill se dina snurriga selfies. Har haft en sån jobbig kväll på jobbet, så jag behöver skratta lite 😂
I ärlighetens namn hade jag bara gjort det som var nödvändig. Om det gäller en kindtand hade jag skippat ny tand.
Hade hellre köpt den där väskan 👜 😜
Krya på dig!!!

Aldrig roligt med tandläkare.. Men behovet finns ibland,tur vi har dom. Kram

Fy vad jobbigt! Vet hur det känns har själv satt in flera tandkronor. Krya krya, det kommer bli bra så småningom 😍

Kommentera