Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tycker så smått att det börjar kännas tydliga spår av höst i luften nu? Hoppas det bara är tillfälligt och att vi hinner få lite mer sol och värme. Eftersom både jag och Magnus jobbat hela sommaren så har vi vår semester kvar att se fram emot. Insåg igår att våra resväskor deån TUMI börjat ge med sig. De har varit trogna följeslagare på en mängd resor kors och tvärs över hela världen men nu är det dags för pension. Åkte till Samsonite och köpte två stora och en mindre kabinvariant. Hoppas de ska funka bra!

Håller just nu även på att ser över våra vaccinationer och vad vi behöver komplettera med. Förutom en vända till USA kommer vi även att besöka ett mer exotiska resmål under hösten och där räcker det inte med de vanliga vaccinationerna. Hu... jag som inte gillar sprutor!

Kram M

Skriv en kommentar

Trevlig resa. Det är ni välförtjänta över semester. Var är hundarna ? Hundpensionat kanske.

Ha en skön semester. Är hundarna på pensionat ?

Det är värt sprutorna då för såna resemål :-)

Härligt. Det blir säkert en trevlig tripp för er att njuta av. Sprutor är inte min favorit heller men har fått lära mig att ta varje kväll oftast går det bra men ibland gör det ont som fasen bara gilla läget. Jag passar på att önska er en underbar semester med mycket sol och värme.. :) kramisar till er båda.

Själv ser jag framemot semester i oktober.. sprutor= ett stick.. gjort på ett litet kick, 😉

Härligt resor är bästa energiboosten, även om ni reser mycket i jobbet så finns inget härligare än incheckade väskor och härliga resemål. Så snygga kombinationer ni gör i krukorna vid poolen så stilrent och snyggt. Önskar er båda välbehövlig semester efter allt jobb. Ha en jättefin helg. Hälsningar Katrin PS ska testa pizzan. Tack för alla tips och goda recept från er båda.

Kommentera