Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

För några veckor sedan satte vi igång med renovering av vår tvättstuga hemma. Det var utan tvekan husets tråkigaste rum som tyvärr inte ägnats en tanke när huset byggdes. Det var massor med fula rördragningar, konstiga placeringar av saker och ting och framförallt mängder med outnyttjade ytor. Du kan se lite bilder hur det såg ut innan på Magnus blogg - klicka här så kommer du dit.

 

Nu har vi målat om tak och väggar själva och låtit en snickare hjälpa oss med att bygga bort alla fula rördragningar på ett smart sätt så att de fortfarande går att komma åt. Vi har även låtit en elektriker dra om det mesta av elen och fälla in spotlights både i tak och skåp. Förvaring har vi nu i mängder, skor, ytterkläder, linne, städpryttlar osv har nu sin egen plats - vi har till och med tomma skåp som vi ännu inte vet vad vi ska fylla dem med. Lyxproblem!

Här ska det monteras in en , ho, blandare och bänkskiva samt backsplash i svart granit.

De gamla vitvarorna var allt annat än bra, tvättmaskinen mäktade inte med tyngre grejer som t ex sovtäcken och tumlaren ska vi inte ens tala om; tror vi mot slutet fick starta om den 5-6 gånger för att få tvätten torr. Suck! I samarbete med Siemens har vi nu skaffat oss en helt ny maskinpark, två tumlare och två tvättmaskiner som rullar på och spinner som katter. Det mesta sköter sig helt automatiskt (dosering av tvätt,- och sköljmedel, vägning och fläckavkänning) vilket gör dem både energieffektiva och mer miljövänliga än många andra maskiner på marknaden. Att ha dubbla uppsättningar gör ju dessutom att allt går dubbelt så snabbt, love it!

Just nu är vi inne i slutfasen på projektet där vi väntar in bänkskiva i granit. Så nu väljer vi bland marknadens urval av blandare och hoar - finns så himla mycket snyggt så det är svårt men roligt! Tyvärr har ett av företagen vi ska handla av semesterstängt så det är bara att bita ihop och vänta!

Kram M

Skriv en kommentar

Snygt👌😊

Så snyggt vilken dröm tvättstuga ni har o bra förvaring

Jättesnyggt.

Så underbart fint. Det är jättebra med mycket förvaring. Dom tomma ytorna har en tendens att fylla på sig väldigt snabbt. Allt gott till dig och Magnus. Kram

snyggt. de nio gjort bra. Vad ni får de bra =)

Vad fint det blev! Toppen med bra förvaring! Var sak på sin plats! 😉

Kommentera