Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Det är alltmer sällan jag åker in till city numer. Mest är det för att det mesta finns där vi bor eller i Täby eller Mörby Centrum så det finns liksom ingen anledning att in och trängas och betala en förmögenhet för parkeringen. Står du i ett P-Hus i innerstan några timmar är du snabbt uppe i en femhundring; dom pengarna kan man har roligare för. Men idag tog vi oss ändå in till stan och gick runt några timmar. Vi kollade lite inredningsbutiker, jag köpte med mig ett doftljus från favoritmärket Cire Trvdon och lite shorts, skjortor och T-shirts inför stundande semester. Om det är sällan vi är inne i stan så är det än mer sällan jag hittar kläder jag gillar men idag flöt det på bra.

Det enda jag saknar inför hösten nu är en skön, lite varmare, jacka, några nya snygga byxor och lite långärmat. Skor hittade jag faktiskt idag men tyvärr i fel storlek - åker till en annan butik och köper dem imorgon!

Vi avrundade shoppingdagen inne i Gallerian på en av de nyöppnade restaurangerna. Slog till på en vegetarisk pizza, för ovanlighetens skull med traditionell pizzabotten. Gott var det!

När vi kom hem blev det en milslång powerwalk för att komma över den kolhydratchock (läs klubba i huvudet) som jag får numer när jag äter större mängder kolhydrater. Vädret var superfint även om det var lite höstfeeling ute - imorgon ska det dock bli sommarfint väder igen, hoppas!

Kram M

Skriv en kommentar

Låter som en supermysig dag. Kram Anette

Försöker komma igång efter alldeles för långt uppehåll med min träning. Har börjat med promenader när du PW 10.000 steg hur lång tid ca går du då? Kram från Helene

Mats C.
· Svar till Helene

Promenader är bra!

Efter en normalt aktiv dag så brukar det, för mig, räcka med en halvtimmes promenad så är jag uppe i över tiotusen steg. Det är bara att ge sig den på att ta sig ut den där halvtimmen varje dag oavsett om det regnar eller snöar...

Ett annat knep, väldigt poppis i USA, är att utnyttja våra stora köpcentrum för att motionera! Man kanske inte behöver dra det så lå... Visa hela »

Kommentera