Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Häromkvällen tog vi en liten paus från vardagen och stack iväg på middag och bio. Vi tog mod till oss och kollade på Stephen Kings "It" som ju har Sverigepremiär imorgon den 13:e. Jag har vare sig läst boken eller sett originalfilmen så jag visste väl inte riktigt vad som väntade annat än att jag såklart känner till storyn i stora drag om clownen Pennywise och den signifikativa röda ballongen.

Tycker absolut att den var sevärd men var beredd på (vilket jag inte visste) att trots att filmen är ganska lång (ca 2 h 15 min) så är detta alltså endast den första delen. Sån't kan göra en otålig människa som en annan galen, haha!

Den var absolut läskig men jag trodde den skulle vara värre men jag ska villigt erkänna att det var ett tillfälle jag lyfte en decimeter från biofåtöljen följt av en inte alls vacker svordom... 

Kram M

Skriv en kommentar

Din blogg e för övrigt bäst!

Såg den igår, mycket bra!đŸ€ĄVill tacka också för en trevlig blogg😊

Nope, vill inte, vågar inte, och kommer aldrig att se denna. Livrädd!

Kommentera