Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Så härligt med en ledig fredagkväll hemma! Att det har varit fredag den trettonde mest hela dagen har jag inte märkt något av alls, snarare tvärtom så är det en massa pusselbitar som fallit på plas och flera kul nya projekt som tagit form! Och som om det inte vore nog så kom Magnus hem med en superfin bukett rosor!

Till middag ikväll blir det en varm soppa med en sallad, till det tänkte jag mig grillat surdegsbröd med hemgjord tomatpesto. Tomaterna står i ugnen just nu, de ska gå på hundra grader i fyra timmar innan de blir semitorkade, sen gör jag en traditionell pesto på det.

Har aldrig gjort tomatpesto från scratch förut så håll tummarna! Det är så himla kul att utforska det vegetariska köket så ni anar inte!

Kram M

Skriv en kommentar

Så vacker bukett att njuta av. Det går säkert bra du är ju super duktig på att laga mat. ja det är
ju inte vanligt att ni får ha en kväll så njut av den och varandras sällskap. Ha det gott. kram

Trevlig helg på er vänner.

Kommentera