Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Igår eftermiddag var jag på ett event för GHD i Gamla Stan. GHD är kort för Good Hair Day och är sedan många år tillbaka det enda märket jag använder på mina stylers (locktänger och plattänger). Varför jag fastnat för just detta märke är beläggningen som är närmast teflonaktig samt för det faktum att HELA  ytan blir varm då det sitter tre värmezoner placerade jämnt över och såklart det viktigaste, de värmer snabbt upp till, och håller, den optimala stylingtemperaturen 185 grader. Produkter som jobbar på lägre temperaturer ger ingen hållbarhet i vare sig lockning eller plattning och högre temperaturer har en tendens att bränna sönder håret.

Under gårdagens event presenterades julens nyheter i form av inspirationsshow av bl a Gregory Patterson (en del av er har säkert sett honom i Project Runway där han är håransvarig eller kanske såg ni honom i TV4 Nyhetsmorgon i söndags?) - oerhört kul och lärorikt. Vi fick lära oss att jobba med olika texturer, lockar eller rakt i kombination med kräppat! Låter värre än det är, små diskreta inslag av kräppat hår ger ett superlyft och en fyllighet du sällan skådat, grymt om du från början kanske inte har jättevolym eller mycket hår att jobba med.


Med Gregory Patterson...

Hela gänget samlat...

Med Johanna Toftby...

Med Annafia...

För kräppningen eller crimping som det också kallas har GHD ett helt nytt stylingverktyg som precis släppts tillsammans med flera andra nyheter i deras sk Nocturne Collection!

Mina favoriter, förutom crimpern, var helt klart de olika seten med stylers där du får med en värmebeständig silikonmatta att placera på bordet när du värmebehandlar hår. Gissar att der är fler än en av alla er läsare som av misstag lämnat brännmärken efter er på hotellrum, hemma osv...

Läs mer om nyheterna här!

Kram M

PS!

För tydlighetens skull så är detta inlägg helt osponsrat, jag gillar och rekommenderar de här produkterna helt enkelt.

Skriv en kommentar