Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jontefonden var fram till nyligen helt okänd för mig men när jag fick veta mer kändes det som en självklarhet att närvara vid stiftelsens första galakväll. Galan hölls på Clarion Post Hotel i Göteborg och kvällen bjöd på allt från grymma musikframträdanden till auktion och hjärtskärande filminslag och anekdoter. Magnus efterskänkte hela sitt ordinarie gage och uppträdde på galan till publikens stora förtjusning. Kvällen avslutades dessutom med ett gemensat framträdande från honom och Jessica Andersson.

Vad som kändes extra fint var att kvällen tack vare auktioner, kuvertavgifter och donationer inbringade hela 1.599.000 kronor till fonden - pengar som nu kommer att användas till att hjälpa drabbade familjer att sätta guldkant på tillvaron.

Stöd Jontefonden du med - besök deras hemsida här och läs mer!

Kram M

PS!

Du kan läsa mer om kvällen på Magnus blogg - här hittar du hans inlägg!

Skriv en kommentar