Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Oj vad jag har kört bil den senaste veckan, det har snöat, slaskat, regnat och blåst. Men fram har vi kommit även om det stundtals tagit tid, det gäller att ha respekt för väglaget - ser alltförmånga bilar och framförallt lastbilar (yrkesförare) i dikena den här årstiden. Fattar inte varför ffa yrkesförare kör som de galningar de gör - en sak är väl att köra ihjäl sig själv av bristande omdöme men en långtradare väger många ton och kan göra fruktansvärd skada på andra...

Sedan i torsdags morse (efter en lång natts körning från Jämtland) har vi kamperat på The Steam Hotel i Västerås. Vilket ställe!! Har du inte varit där så försök ta dig dit; även om Magnus och Jessicas show Steamy Christmas är slutsåld så finns det all anledning att bo över i den häftiga miljön, äta en god middag och kanske spendera några timmar i hotellets SPA?

Showen då...? I torsdags såg jag Steamy Christmas för första gången och jösses vilket tempo - publiken står i princip upp och vrålar och dansar från första till sista ton. Walk in, disco out är ju showens tema och det stämmer!

Kram M

Skriv en kommentar

Fina bilder. Ja men det är ju två toppen artister på scen så det kan ju bara bli toppen bra.
Det är ett tufft klimat ute på vägarna man får ibland hicka och undrar hur i jessu namn
folk tänker när dom kör.. men det är väl det dom tyvärr inte gör. Det låter tryckt med dig bakom ratten i alla fall. Ha det fortsatt bra på er resa genom Sveriges avlånga land.
Var rädda om er och om vara... Visa hela »

Håller helt med om Steam Hotel, ett fantastiskt ställe! Vi kommer absolut besöka det igen😊
Hade turen att få se julshowen också och det blir toppbetyg även för den, vi hade gärna dansat och sjungit med ett par timmar till. Hahaha!
Kram

Kommentera