Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Har ni koll på vad som utsetts som årets julklapp? Tydligen är det elcykeln som ni ska slå på bred front. Vet inte riktigt vad jag tycker om tror om det men kanske kan det vara något för den smålate!? Haha...

Själv önskar jag mig något urgubbigt i julklapp, ett par tofflor! Har sneglat på två varianter, dels ett par från Bottega Veneta i deras klassiska Intrecciato-mönster men också ett par i Kelim från Artemis Design Co.

Väldigt olika i sina uttryck men väldigt fina tycker jag! Vad önskar du dig själv i julklapp? 

Kram M

Skriv en kommentar

Ja har redan beställt det ja önskar mej ifrån Magnusonline gamla stan åh recolletion hoppas det kommer i morgon ‚̧ԳŹKramis

Hej mats ja de ja önskar mej har ja beställt ifrån magnusonline gamla stan åh recolletion ♥ÔłŹūüíēhoppas de kommer i brevlådan i morgon ♥ÔłŹKramis Christina

Jag har redan fått min julklapp. Att jag fått träffa dig och älsklingen. Inget slår det.Go jul kära vänner.

Har alltid (nästan) meterlånga önskelistor men en elcykel?! Nja, inte på min klapplista iaf! Ett lyxigt doftljus är däremot alltid välkommet!
Det kanske må låta både ytligt och onödigt med långa önskelistor bestående av materiella ting när jag mer än väl vet att det som betyder mest och värderas högst är sååå långt därifrån och inte går att kö... Visa hela »

Den här tv-spelsnörden önskar sig ett Nintendo Switch ūüėĀ

Fina Mats önskar dig å Magnus en riktigt god jul. Jag önskar mig tofflor jag me i julklapp å så önskar jag mig grejer från The Body Shop som tex tvål shampoo deras saker är mina absoluta favoriter.

God jul önskar jag er. Önskar mig också tofflor.

Jag ska faktiskt ge bort tofflor, det är en favorit för min sambo. Jag hoppas att han blir nöjd. Golven är kalla så kan behövas. Trevlig julhelg på er!

Kommentera