Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tänk så lyxig den här turnéjulen är för oss, aldrig tidigare har vi under jul kunnat (om vi vill) sova hemma tre dagar i veckan. Detta då Magnus jobbar torsdagar till lördagar på The Steam Hotel i Västerås. Den showen har jag dock inget direkt med att göra annat än att jag hjälpt till att ta fram turnébilden på Magnus och Jessica som används i all marknadsföring. Men, för att underlätta för Magnus så kör jag honom dit och hem och hjälper till med kläder så att allt funkar. Skönt för honom att slippa tänka på sån't då han har huvudet fullt av texter, stämmor och koreografi.

Vi har alltid ett fint rum som står standby om vi behöver sova över och för Magnus att göra sig iordning i så har vi inget att passa eller fixa med hemma så brukar vi sova kvar. Funderar på om vi kanske ska stanna kvar redan inatt och passa på att besöka hotellets spa imorgon.

Kram M

Skriv en kommentar