Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tänk att tre dagar kan gå så himla fort - årets julledighet är redan över för vår del! Nu kör vi dock bara ett kortare race på fem dagar innan vi tar ledigt på riktigt! Ska boka oss en resa snart - vi ska bara bestämma oss var vi vill åka först. Julafton hade vi hemma hos oss även i år, supermysigt att få hänga med de närmsta i sällskap av god mat och dryck under avslappnade former. Magnus har skrivit lite mer och har fler bilder från julafton på sin blogg - klicka här för att komma dit!

Jag är superglad över mina julklappar, hade bland annat önskat mig en ny eltandborste från Philips (mina gamla börjar så smått ge upp efter en massa år) - den nya har lite fler kul funktioner som t ex en app-koppling som talar om för dig om du missat borsta ordentligt någonstans och i så fall var. Min Onepiece har jag i princip bott i sedan jag fick den - så skön!

Hoppas även du haft en skön jul - god fortsättning!

Kram M

Skriv en kommentar

God fortsättning på er😊

Kommentera