Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sent i säng och sen upp med tuppen är sällan en bra kombination men ibland blir det så. Klockan 05.40 i söndags kom en taxi och hämtade upp mig och Magnus. TV4 Nyhetsmorgon stod på agendan och eftersom Magnus även hade med sig körtjejer och sin pianist Lisa så hängde jag med för att hjälpa till med hår och smink innan sändning, speciellt som TV4-sminket igår drabbats av akut bortfall pga sjukdom.

Jag använder sällan ordet hatar men att gå upp tidigt faller under det epitetet. Men... väl uppe så är det ju ändå kul att jobba med TV så kommer jag bara över väckarklockans ilskna ljud så flyter allt på bra. Sändningen gick toppenbra, vad annars med såna proffs!?

Direkt efter sista tonen var tagen bar det av mot Grafair Jetcenter där ett privatplan väntade på att ta mig, Magnus och Lisa till Mariehamn och en konsert på kvällen. Kanske inte låter så stressigt men med en timmes tidsskillnad och konsert en timme tidigare än normalt så var det tight med tid. Piloten var en superskön kille och jag fick äran att sitta jämte honom framme vid spakarna. Jag har flygit med småplan (för 10-12 personer) och helikopter förut men det här var ett riiiktigt litet plan med plats för bara sex personer så det var en ny upplevelse, speciellt på hemresan när det var mörkt och isigt när vi skulle lyfta. Tur vår proffsiga pilot har gedigen erfarenhet (Magnus har flugit med honom många gånger innan) och hade tungan rätt i mun!

Kram M

Skriv en kommentar

Kul att ni tog er till Åland trots stessat schema, så att vi fick njuta av en fantastisk konsert. Välkomna igen

Usch...vet precis hur de känns när alarmet kör igång å man sover som allra bäst och skönast. Nästan intill ett litet helvete om man är tvungen att stiga upp. Men ni får passa på o sova länge när ni har sovmorgon ūüí§ūüí§
Trevligt Ni delar med er, så vi får lite rolig läsning ūüĎćūüŹľ

Ibland (eller ganska ofta) önskar man att dygnet hade fler timmar och jag gissar att det här var två sådana tillfällen... Tur att ni är rutinerade och får allt att gå ihop trots pressat schema!
Kram

Tack för en vacker konsert jomala kyrka. Blev så glad att du stod där i dörren. Skönt att flyg resan gick bra. Kram

Tack för en vacker konsert i jomala kyrka.
Blev så glad att du stod där i dörren.
Skönt att flyg resan gick bra. Kram

Kommentera