Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Är det någon mer än jag som blir fullständigt bombarderad med postala reklamutskick från Svenska Postkodlotteriet? På mindre än en vecka ha det kommit två mastodontutskick där man vill att jag ska köpa lotter och enligt reklamen troligen bli stormrik. Visst, vad jag har förstått så går en viss del till välgörande ändamål men man kan ju fråga hur stor del av intäkterna som går till reklamutskick i varierande former. Nu blev det såklart extra visuellt för mig eftersom det kommit utskick såpass tätt men det är ju långt ifrån första gången det dimpt ner reklam från samma avsändare.

Självklart ska man fortsätta köpa lotter om man tycker det är skoj. Det händer absolut att jag själv köper en trisslott eller två per år men ska man tro mediabruset som sköljer över oss i brevlåda, TV-reklam, radio och bannerannonsering så är lotterier och kasinospel det sättet man ska göra sig pengar på idag. Det talas allt mer sällan om att sparande och hårt arbete är en väg att gå. Nu har jag i alla fall hittat en undersida på Postkodlotteriets hemsida där jag kunde stryka mig från framtida utskick. Hoppas att det fungerar. Kanske sparar det lite papper och i alla fall några skövlade träd.

Kram M

Skriv en kommentar

Min sambos kommentar idag var när han såg brevet från Postkodmiljonären: "Men jag har ju precis fått ett brev från dem!" Ska tipsa honom om sidan där man kan stryka sig från utskick.

Tack för tipset.

Har skrivit att även jag inte vill ha deras reklam.

Hälsning Carola 🌾

Nu har jag oxå spärrat min adress från dessa reklamutskick, tack för tipset!

Önskar er god fortsättning på 2018!

Kram

Tack Mats!har fått 2 st brev denna vecka.Du gav mig en spark att göra som Du,så nu får det ta slut.

Kommentera