Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Film/TV

Vilken film vi såg igår - The Greatest Showman! Det är inte ofta jag blir helt blown away av en biofilm men den här var verkligen något utöver det vanliga. Allt var verkligen toppklass; sångerna, skådespelet, kostymen och miljöerna var ren och skär magi! Det var speciellt en scen där tiden verkligen stod stilla och jag kände mig som ett med det som hände på filmduken!

Tyckte du om Moulin Rouge så kommer du ÄLSKA denna film. Alla jag vet som sett filmen är helt besatta så jag bestämde mig för att varken se trailer eller lyssna på låtarna innan bara för att skaffa mig en egen uppfattning. Den överträffade allt!

Rekommenderas varmt!

Kram M

Jag vet att serien har ett par år på nacken, i alla fall första säsongen men just nu pågår ju säsong två och det var så jag fick upp ögonen. Pratar om TV-serien Modus som går på C More. Känns som ett bra substitut för mig som plöjt alla BECK-filmer och alla andra tänkbara polis,- och krimserier.

Har du inte sett den ännu så kan jag varmt rekommendera den. Lagom långa säsonger så det är inget evighetesprojekt!

Kram M

Igår var jag och Magnus på galapremiären av Solsidan som nu filmatiserats. Det var Micael Bindefeld som bjöd in till stor premiär på Filmstaden Sergel. Vi är ju bägge stora fans av serien så det var riktigt kul att få en förhandstitt! Kul att den har en mer omfattande story och inte endast one-liners, tycker absolut att du ska se den om du har möjlighet!

Hann inte med att äta innan filmen så det fick bli ett snabbt stopp på Pepstop!

Foto: Expressen

Efter filmpremiären bjöds det på flott galafest på Grand Hotell i Saltsjöbaden i sann Micael Bindefeld-anda!

Kram M

Måste tipsa om en ny serie jag börjat följa!

Den heter Crazy Ex Girlfriend, finns tre säsonger på Netflix - hysteriskt rolig. Precis min humor och som en extra bonus innehåller varje avsnitt spontana musikalinslag som en del av handlingen, ofta ganska stora och påkostade nummer - alla med galet underhållande texter!

Avsnitten är runt 40 minuter långa, alldeles lagom för mig som alltsomoftast somnar när det kommer till film. Kolla ett avsnitt eller två så ska du se att du också blir fast!

Kram M

Häromkvällen tog vi en liten paus från vardagen och stack iväg på middag och bio. Vi tog mod till oss och kollade på Stephen Kings "It" som ju har Sverigepremiär imorgon den 13:e. Jag har vare sig läst boken eller sett originalfilmen så jag visste väl inte riktigt vad som väntade annat än att jag såklart känner till storyn i stora drag om clownen Pennywise och den signifikativa röda ballongen.

Tycker absolut att den var sevärd men var beredd på (vilket jag inte visste) att trots att filmen är ganska lång (ca 2 h 15 min) så är detta alltså endast den första delen. Sån't kan göra en otålig människa som en annan galen, haha!

Den var absolut läskig men jag trodde den skulle vara värre men jag ska villigt erkänna att det var ett tillfälle jag lyfte en decimeter från biofåtöljen följt av en inte alls vacker svordom... 

Kram M