Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Thatsup-ambassadör

Thatsups ambassadörer är utvalda medlemmar som genom sina pålitliga recensioner, bilder och listor förstärker vår sajt och hjälper andra medlemmar och läsare att hitta stans guldkorn. De är riktiga Stockholmsproffs och skriver bra och många recensioner. Utöver det är de även aktiva med allt annat man kan göra på vår sajt, som att göra listor, gilla andra medlemmars recensioner och hjälper våra besökare få stenkoll på stan.

Nätet svämmas över av recensioner och det kan vara svårt att veta vilka man kan lita på. Det är anledningen till att vi tagit fram ambassadör-ikonen som står för trovärdighet och kan bäras med stolthet. Våra ambassadörer blir även bjudna på exklusiva event där vi träffas och gör roliga saker samt upptäcker Stockholm tillsammans.

Har koll på Stockholm? Är du bra på att dela med dig av dina tips? Är du den där vännen alla frågar var de ska gå? Då borde du ansöka om att blir ambassadör.

HÄR finns alls du behöver veta.

Våra ambassadörer från augusti 2019:
Mimmi S, Katarina D, Hanna H, Malin S, Peter B, My J, Charlotte A, Jacob H, Annelie V, Malin J, Mythu L, Catrin M, Michaela J, Elin E, Katrine L

Har du frågor kan du alltid höra av dig till mig, Ida Berzén, Community manager
ida.b@thatsup.se

Skriv en kommentar