Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Idag på juldagen gör vi det som man vanligtvis gör en dag som denna. Äter rester, "leker" med alla julklappar, spelar sällskapsspel, och går på promenader för att det ska kännas lite bättre att äta ännu mer rester och godis sen.

Vi bor nära en sjö, som är frusen och täckt av snö. Där åker folk skidor och skridskor och går promenader. Jag som är från Skåne, har alltid känt mig lite osäker på om det verkligen är säkert att gå så långt ut på isen och håller mig därför oftast ganska nära kanterna. Men idag tog jag mig ut mitt på sjön ändå, tillsammans med sonen på pulka, min pappa och svärföräldrarna. Det var ungefär -2 grader bara, så det var riktigt mysigt att vara ute.

På bilden nedan kan ni skymta en av alla skidåkare som swishade förbi på sjön. Nu blir det mera brädspel för oss, hoppas du har en mysig juldag!

Skriv en kommentar