Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Först och främst, GOTT NYTT ÅR! Hoppas att du hade en härlig nyårsafton och en bra start på året. Precis som varje år som startar man, eller i alla fall jag, året med att sätta stora mål. Vad ska jag bli bättre på i år och vad vill jag uppnå? Så här ser min lista ut:

Privat

  • Bli bättre på att städa hemmet. Så himla tråkigt mål, jag vet! Men är hemmet finare, så blir man lite gladare. Och om jag städar mer, så blir min man lite gladare också som idag är den som städar mest.
  • Rensa ur garderoberna och sätta nya garderobsmål. Vill minimera min shopping till vad jag verkligen behöver och vill ha en garderob där allt matchar varandra. Mer minimalistiskt helt enkelt.
  • Resa mer.

Företaget

  • Vi har ett mål på att omsätta 3 miljoner i år.
  • Bli bättre på att tacka nej till saker.
  • Få minst 20 nya återförsäljare till vårt varumärke Metzerverket.

Såklart finns det fler mål i företaget men det blir en lång lista och vissa saker vill man hålla lite hemligt. ;)

Har du några speciell mål eller förhoppningar under 2019?

Skriv en kommentar