Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nu börjar jobbet på riktigt efter nyår och jag är SÅ redo! Not... Är redan stressad, men glad ändå för det är mycket spännande på gång nu. Så här ser min vecka ut i alla fall.

Måndag

7.40 - Dagen börjar med tandläkarbesök för sonen. Han protesterade redan igårkväll när vi förberedde honom för besöket, men det gick bra ändå!

9.00 Kaffe på kontoret + svara på mail och kanske hinna med något blogg-fix.

10.00-11.00 Möte på kontoret med en ekonom som ska värdera läsarna på bloggen, så att vi kan ta reda på vad vi är värda som blogg både rent annonseringsmässigt men också investerarmässigt. Har ingen aning om hur man kommer fram till såna siffror, så det ska bli intressant att få mer information om.

11.00 Äter ofta tidig lunch för jag är alltid superhungrig vid 11.

11.45 Blogga / Skriva texter till magasin.

13.00 Telefonmöte med vår frilansbloggare.

13.30 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail / Admin 

Tisdag

8.30-9.00 Show and Tell på kontoret. Vi bjuds på frukost av företagsinkubatorn vi sitter på och alla företag berättar vad de gör just nu och vad som komma skall de nästkommande veckorna. Superbra sätt att höra mer om vad som händer för alla och se om man kan få hjälp eller hjälpa andra på något sätt.

10.00-11.00 Möte med studenter på handel- och marknadsföringsprogram som skriver sin uppsats med Sisters in Law som case.

11.00 Lunch.

11.45 - 13.00 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail / Admin

13.00-16.00 Planeringsmöte med grafisk formgivare för frilansuppdrag + vårt eget magasin.

Onsdag

8.15 - 09.00 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

9.30 - 11.30 Filminspelning på Elite Hotel Mimer i Umeå. De gör intervjuer med lokala företagare/profiler för att lyfta lokala entreprenörer och hotellet som mötesplats.

11.30 LUNCH

12.15 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

14.00 Möte

15.00-17.00 Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

Torsdag

Heldag: Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

Fredag

Heldag: Blogga / Skriva texter till magasin / Svara på mail

Typ så ser min vecka ut, sen är det hämtning på förskola och allmänt hemma-pyssel som gäller. Efter nattning jobbar jag ofta någon timme eller två till, då allt jag bör göra helt enkelt inte hinns med på dagtid. Snart ska vi dubbla tiden för vår frilansabloggare dock så då kanske det blir lite lugnare för mig på kvällstid. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag fylla den tiden med annat jobb och fix, för det finns ju alltid något att göra och det är det som är så kul tycker jag!

Skriv en kommentar