Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mode

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är en härlig fredag och jag bjuder på lite modeinspiration med några favoriter jag har just nu. Längtar lite extra till våren med alla dessa vårfärger! Men nu har jag bott i Umeå så passa länge att jag slutat hoppas att våren kanske kan komma lika tidigt som det gör i Skåne där jag är uppväxt. Men man kan ju skapa vårkänslor ändå, trots att man är insnöad fram till maj, eller hur?

Grön klänning, & Other Stories


V-ringad klänning, H&M


Gulrutig kostym, & Other Stories


Blå plisserad kjol, Arket

Himmelsblå jacka, Filippa K

Alltså, dessa byxor från & Other Stories!! I LOVE!

 

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag är så hooked på Filippa K just nu. Kläderna är stilrena, tidlösa och precis i min smak. Här är mina favoriter från dem just nu, som jag tänker ska bli en del i min vårgarderob.

Blå kostym - Älskar färgade kostymer och att köra tvådelat i samma färg. Har redan en i helrött, helgult och helvitt. Kanske helblått är nästa?

Himmelsblå kofta


Vit polo - älskar polotröjor och denna var ju så snygg med kort ärm!


Skjorta - så fin färg!


Hur snygg är inte denna svarta jackan?! Så klockren i sina snygg snitt!

Nu har det blivit dags - här har jag samlat mina absoluta favoritbilder från vår fotografering i Paris med den franske fotografen Pierre Atelier och Stockholmsbaserade Emil Engwall. Here we go, och vi börjar med Pierres bilder!

Läs mer om bakgrunden till fotograferingen HÄR och HÄR.

En härlig behind the scenes bild på när min kollega fixar till håret på Sophie som var modell.

Jag älskar när man kombinerar urbana miljöer i bröllopssammanhang. Konstrasten gör att det blir en helt annan känsla än om vi skulle fotografera på ett slott till exempel.

Eiffeltornet var inte det enda kända landmärke i Paris i fotograferade vid. Här är vi vid vackra Louvren.

 

Tycker att den här bomberjackan från Camille Marguet som vi fick låna till fotograferingen, är hur cool som helst. Vill ha!

Nu går vi över till Emils bilder, och jag har tidigare skrivit om honom här på bloggen och förklarat att han nyligen har valt att satsa på fotografi. Han har verkligen ett öga för fotokonsto och ser detaljer i inramningar som man själv inte ser. Här är mina favoriter från hans kamerna.

Älskar bilden i tunnelbanan som han tog!

Vi fick över 150 bilder från Pierre och framöver dyker det säkert upp fler i sociala medier, det kan jag nästan lova!