Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ahlgrens Konfektyr Lund

0,0
0 recensioner
Ahlgrens Konfektyr Lund

Ahlgrens konfektyr har skämt bort Lundaborna med choklad och praliner av toppkvalitet sedan 1900-talets början. I dag tillhör de en av tungviktarna när det kommer till chokladbutiker.

För många Lundabor är Ahlgrens ett självklart val när de ska handla choklad och praliner av lite finare kvalitet. Egentligen är det inte så konstigt, Ahlgrens har sedan början av 1900-talet aldrig misslyckats med att leverera samma höga kvalitet på sina godbitar. I dag hittar du en blandning av det bästa från förr med modernare smaker och former. Med egen chokladtillverkning hos Martine Jamart i Bryssel samt ett imponerande sortiment av andra chokladmärken kan du vara säker på att alltid hitta något som du tycker om.

En del av hemligheten bakom chokladen och pralinerna ligger i samspelet mellan ingredienser av hög kvalitet, klassiska tillverkningsmetoder och vackra förpackningar. Resultatet blir godsaker som kan förgylla de flesta tillfällen - allahjärtansdag, födelsedagar eller lyxiga vardagskvällar. Fast även om Ahlgrens konfektyr smakar lika gott hela året blir det ändå som bäst kring de stora högtiderna. Under påsken hittar du allt från traditionella marsipankycklingar och chokladpraliner till äggskal i choklad och påskägg som påminner om små konstverk. Under julen tar istället chokladdoppade grisar plats i glasdisken bredvid lyxiga chokladförpackningar. Skulle du tröttna på choklad kan du prova lakritsutbudet av Johan Bülow med bland annat het habanero chililakrits.

Se även:

Ahlgrens Konfektyr Saluhallen Lund

Ahlgrens Konfektyr Malmö

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Ahlgrens Konfektyr Lund!

Användarbilder på Ahlgrens Konfektyr Lund

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild