Summerburst till Göteborg i sommar – firar 10 år

Musikfestivalen Summerburst firar i sommar sitt tionde år och intar Ullevi med en festival större än någonsin tidigare. Festivalen pågår mellan den 5-6 juni med ett flertal scener och gästande världsartister.

I snart tio år har Summerburst spridit festivalglädje och musik tillsammans med stora världsartister, maxade dansgolv och euforisk stämning. Den tionde Summerburst-festivalen i ordningen kommer att äga rum på Ullevi i Göteborg den 5-6 juni och det utlovas en ännu mer maxad festival med fyra scener och en större produktion. Utöver festivalen i juni kommer Summerburst under våren 2020 att besöka flertalet svenska städer med konceptet Summerburst On Tour.

– Det går inte att beskriva hur peppade vi är på vårt 10-årsjubileum! Nu vill vi verkligen hylla festen och EDM-musiken som genre! Med alla fyra scener på plats och extra mycket konfetti kommer det bli det största vi har gjort någonsin och vi ser oerhört mycket fram emot att presentera vår line up, säger Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

Summerburst line up 2020:

Angerfist
Armin Van Buuren
Atmozfears
Bassjackers
Coone
Deetox
Dennis Ferrer
DJ Snake
Don Diablo
Ehrling
Icona Pop
Juicy M
Kungs
Lucas & Steve
Mariana Bo
Marshmello
Meduza
Michael Feel & Aleco
Mika
Miss K8
N0sefin
R3hab
Sebjak & Fahlberg
Sophie Francis
Steve Aoki
Swanky Tunes
Tjalan
Toomanyleft
Wasted Penguinz
Will Sparks
Zatox

Summerbursts festivalbiljetter släpps måndagen den 27 januari klockan 09 här.