Sigfrids

3,5
27 betyg
Bageri
Restaurang
Vinbar
Hemsida
Instagram
Sigfrids
3,5
27 betyg
Hemsida
Instagram

Sigfrids är en restaurang med bageri i anslutning.

Föreslå ändringar

Recensioner av Sigfrids

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb. 2022

En efterlängtad premiär med skyhöga förväntningar. Levde de upp till dem? Ett rungande "Ja!". Möts av en modernt och samtidigt tidlöst klassiskt inredd restaurang. Livad stämning på övervåningen, och trivsamt lugnt i den väldigt... Visa hela »

25 apr. 2022

Så bra ställe! Supertrevlig personal, god lunch och de godaste kanelbullarna jag någonsin ätit! Fräsch och fin lokal och bra musik som ger trevlig stämning under lunch och fika. Äntligen ett mysigt ställe att både fika och äta på i Örgr... Visa hela »

9 feb. 2022

Väldigt trevligt och gott! Angenämt med hög kvalité och vänligt bemötande. Mycket god blomkålssoppa och moules frites.

14 aug. 2022

Besökte denna trevliga kvarterskrog med min fru förra veckan. Kan inte vara annat än nöjd! Vi båda provade torsken & pizzan, rekommenderar starkt

14 aug. 2022

Kvalite på både mat, service samt musik, allt man kan önska sig!

4 feb. 2022

Such a nice evening at this newly open restaurant. (And bakery). Lovely staff and perfect style of the food. We'll done. I'm glad we pree booked.
We will back.

6 feb. 2022

Tidigt i januari bokade vi bord, till den 28/1. Vi fick dock ett meddelande om att premiären blev försenad och kunde vi tänka oss att boka om? Det utlovades en goodie bag, vid det ombokade besöket…

Självklart bokade vi om, då vi såg fram emot att... Visa hela »

1 juni 2022

Väldigt mysig bistro! Jag åt musslor och min flickvän åt risotto. Båda supergoda!!

24 sep. 2022

Jag besökte sigfrids i fredags med min partner. Maten var helt fantastisk! Vi tog en torskrygg och en räkpizza. Torksryggen var det godaste jag ätit på länge. Jag rekommenderar det till alla som vill äta på en mysig restaurang med bra musik och traditonella smake... Visa hela »

1 feb. 2022

Uteätare:
Åt lunch i dag tisdag 1/2
Köttbullar med potatispuré lite inlagd gurka och rårörda lingon kaffe ingår.
Pris: 129:-
Maten var god men för enkel för det priset. Brunsåsen lite lösaktig med skinn på, goda kö... Visa hela »

13 okt. 2022

Översätt till svenska »

Blomkåls-smörrebröd

16 sep. 2023

Bästa maten och service och bästa läget. Rekommenderar starkt om man vill testa nya restauranger. Sigfrids har musikquiz och vinprovningar som jag älskar.

30 apr. 2022

Tyvärr saknas all förmåga för att driva restaurang, från start till slut. Missad beställning, slarvigt upplagd mat som dessutom var sönderkryddad, chiliaioli som innehöll klumpar av ngt smör? m m. Väntar länge på förbeställt bo... Visa hela »

29 okt. 2022

Ett supermysigt ställe med personlig service. Fräscht och god mat!

3 apr. 2022

Personal sämre än man ens kan föreställa sig

26 maj 2022

Var där med familjen i maj på middag en pizza-torsdag. Fin lokal och det första intrycket var bra men raserades snabbt. Hutlösa priser för en pizza som var krispigare än ett knäckebröd och så tunn så botten smulade sig när man skar i den. Fö... Visa hela »

5 maj 2023 · Uppdaterad

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag väntade nästan ett år på att skriva den här recensionen.
Jag bad om en champagne som inte hade något pris angivet på menyn...
När jag kom hem skickade jag ett e-postmeddelande där jag ifrågasatte beloppet men jag ignorerades. De lä... Visa hela »

10 aug. 2022

Lång väntetid för att ens får beställa första glaset. Värdinnan pratar för mycket med gästerna så dom som inte fått hjälp alls får vänta.

Beställde pizza som mest smakade deg. Fick inget vatten till maten. Myck... Visa hela »

4 maj 2022

Ska man servera rätter som inte kräver någon större kunskap av kocken kan man inte slarva så här. Fick en Cesarsallad där kycklingen var alldeles för kall, baconbitar brända. Kocken hade inte ens bemödat sig om att steka krutongerna, de var geggigt... Visa hela »

27 sep. 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Ok mat, bra service, men att bli inkallad igen och ifrågasättas om man har betalat notan eller inte. Jag blev så överraskad att alla punchlines helt enkelt var borta. Vad tänkte hon på - normalt säger de Välkommen tillbaka! Inte här.

Sida 1 av 2