Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bon Bon Bar

4,0 • 1 recension
Bon Bon Bar

Dans- och nattklubbsbaren med namn som rimmar karamell. Hittas i direkt anslutning till Clarion Hotel Post, och bjuder in till en elegant fusion mellan 1920-talets dekadens och vår egen samtid à la 2020. Från baren beställer du cocktails och bubbel och ägnar dig åt loungehäng i klubbens exklusivt inredda miljö.

Tänk cocktails och choklad, flirtiga vibbar och elegant nattsudd. Det är vad du får när lika delar partyfeeling à la 20-tal korsas med vårt milleniums postmoderna punkighet.

Posthotellets arkitektur står i skön kontrast till barens extravagant sensuella interiör. I blickfånget står den skärt sammetsbeklädda soffan vilken slingrar genom lokalen och bjuder in både det större sällskapet såväl de som vill ägna sig åt en avskild tête à tête.

På menyn har smak, textur och servering kommit fram genom mixen som uppstår när en olympisk mästare i desserter möter en världsmästare i cocktails. Från drinklistan beställer du noggrant sammansatta smaker och kombos av både drinkar och bon bons, var och en för sig, eller som en kaotisk kollision.

Framåt natten, då festfirare och mångalna typer kryper fram, höjs volymen i takt med att baren byter skepnad till klubb. Festa ihop med partydjur och andra profiler där både lokala och internationellt kända dj:s sätter stämningen.

Se även vRÅ, Norda Bar & Grill, Postbaren

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov 2018

Roligt koncept trevliga bartender med mycket bra service.

Musiken kan förbättras!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

10 feb 2018

Måste man vara 3 barnspappa för att komma in

3 dec 2017

Kommer nykter och välklädd, visserligen ensam kille o får höra att det bara är gäster på listan som släpps in pga att det är så mycket folk..Men jag stod kvar en stund o kikade..Oj vad många som kom in som inte var listade,tråkigt tyck... Visa hela »