Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Blomster & Design

5,0
5 recensioner
Blomster & Design

Blomster & Design på Linnégatan är en blomsteraffär med en varierande mix av såväl snittblommor och krukväxter som kläder och designprylar. Här stiger man in i en prunkande värld fylld med romantiska vibbar.

Färg, form och skapande ligger floristerna varmt om hjärtat på Blomster & Design. Här samsas blommor, växter, inredning, kläder och smycken om det bohochica utrymmet, långt bortom minimalismen. Butiken är som en egen liten värld, full av sinnesintryck och antika möbler. I utbudet kan du upptäcka allt från färgstarka buketter till romantiska accessoarer, långa kjolar och olika dofter, samtidigt som du vandrar runt till tonerna av Edith Piaf och Dolly Parton. Hela lokalen kantas av mönstrade mattor, tavlor, tapeter och franska inslag med klassisk vintagekänsla.

Floristerna på Blomster & Design har lång erfarenhet och hjälper till med att skapa blomsterarrangemang för olika tillfällen. Här kan du beställa både små och stora brudbuketter med säsongens blommor, anpassat efter brudens egen personlighet. Butiken erbjuder även begravningsdekorationer såsom hjärtan, kors och buketter. För den som fyller år, eller ska firas av någon annan anledning, erbjuds också buketter av olika slag. Kan man inte komma förbi är det bara att beställa blomsterbud. Annars finns det gott om inspiration att få både i butiken på trottoaren utanför, där det på dagarna dekoreras med mängder av blomster.

Användarbilder på Blomster & Design

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 okt 2020

Fantastisk affär med underbara blomsterarrangemang, krukor, snittblommor men även inredning, kläder, smycken, skor, rumsdofter och massa massa mer. Man hittar alltid nått, både till sig själv och till andra! Och på det underbar personal!

9 okt 2020

Härlig butik med underbara blommor o inredning o kläder. Fantastiskt trevlig o hjälpsam personal. Man vill alltid komma tillbaka!

24 sep 2020

Superhärlig butik med stort sortiment, outstanding service och personligt bemötande 🤩

24 okt 2020

Fantastiska blomster buketter görs med engagemang och kunskap.
Alltid med en service och glädje från en underbar personal.

27 feb 2019

Fantastiskt mysig butik!