Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kommersen

0,0
0 recensioner
Redigera Kommersen
Kommersen

Kommersen är stället som så gott som varannan göteborgare av modell yngre besöker ungefär varannan lördagsförmiddag. En loppmarknad 1400 kvadratmeter stor och över hundra bord till sitt förfogande. På Kommersen går att hitta i princip allt, från roliga femtiotalshattar och nattduksbord till kassettbandspelare och silverskedar. Själv har jag inhandlat följande genom åren: en spansk gitarr, min första och enda. En benvit klänning med öppen rygg. Ett par låga regnstövlar med en liten och nätt klack. En fullständigt unik polaroidkamera som är gjord för tandläkare och deras tandnärbilder (en kamera som för övrigt tar helt makalöst fina makrobilder). En orange och snurrvänlig barstol. Tiotalet vykort med motiv från världens alla hörn. Ett paraply.

Om du själv vill sälja något går det bra att boka ett av borden, om du är ute i god tid. Vi ses på lördag! (Om jag inte stannar hemma och jammar med gitarren.)

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Kommersen !

Användarbilder på Kommersen Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.