Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Da Matteo Vallgatan

4,8
4 betyg
Redigera Da Matteo Vallgatan
Da Matteo Vallgatan

I korsningen Vallgatan/Magasinsgatan finns en innergård som kommer att få dig att aldrig vilja lämna Göteborg. Da Matteos uteservering är omåttligt populär, men det är självklart inte den enda anledningen till att kaffeälskare har hittat hit. Caféet erbjuder bland annat bakverk och mackor från sitt eget bageri samt finkaffe från Da Matteos kafferosteri.

Se även Da Matteo Magasinsgatan, Da Matteo Viktoriapassagen, Da Matteo Hagabadet, Da Matteo Handel, Da Matteo Lindholmsallén

Användarbilder på Da Matteo Vallgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Kaffe och sirapskaka – Bild från Da Matteo Vallgatan av Malin S.
  • Bild från Da Matteo Vallgatan av Malin S.
  • Bild från Da Matteo Vallgatan av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 okt 2021

Mitt favorit kaffé :) Kanongoda mackor & overnight oats för att inte tala om bästa kaffet! Brukar beställa frukost till jobbet och även den kräsnaste lovordar er!

23 feb 2020

Supertrevligt ställe, jättegott kaffe och mysig lokal. Ligger väldigt bra till. Perfekt att ta en kopp kaffe efter ett besök på Artilleriet!

3 mar 2020

Jag har gillat Da Matteos (kaffet) sedan saligen insomnade V Street Coffee på Vasagatan (Sthlm) hade det som husblandning.

Da Matteo på Vallgatan är trevligt och gör riktigt bra kaffe samt ligger mitt i smeten.

7 maj 2019 · Uppdaterad

Superhärlig stämning, bra service, gott kaffe och bra lokal! Tyvärr var jag här en regnig söndag vilket avgjorde att vi var tvungna att sitta inomhus men längat efter att få komma tillbaka för att få sitta på deras extremt mysiga innergård. Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.