Gelaterian Göteborg

4,7
7 betyg
Glassbar
Hemsida
Instagram
Gelaterian Göteborg
4,7
7 betyg
Hemsida
Instagram

Det finns glass och det finns italiensk gelato. Här hittar du den senare varianten samt sorbet, fri från artificiella färger och aromer. Smakerna varieras regelbundet och kan avnjutas antingen i bägare eller strut, men går också fint att köpa med hem som en lyxig dessert. I den ljust inredda lokalen på Grönsakstorget erbjuds också kaffe, som även den kan tas med på språng.

Föreslå ändringar

Recensioner av Gelaterian Göteborg

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 sep. 2022

Riktigt bra glass! Fler olika smaker i olika kombinationer. Testade mörk choklad och salt karamell båda riktigt bra smak! Frasig våffla.

Trevlig personal, fräsch lokal.

Glassen är dock något dyr men smaker de så kostar det.

1 okt. 2020 · Uppdaterad

Men jaaa vilket ställe <3 ÄLSKADE Gelaterian! Helt otroligt bra smaker, jag vet inte hur lång tid det tog för mig att bestämma mig för vad jag skulle beställa. Tog tillslut deras pistage - som vunnit SM-GULD!! Gick ju inte att låta bli av den anledningen,... Visa hela »

15 aug. 2019

Gedigen gelato, äntligen Göteborg!

Visst att besöket på SIA i Falkenberg denna sommaren var självaste sommardrömen där man kunde välja mellan ALLA sorters glass de har i sitt sortiment och till det en nygräddad, spröd och magiskt god vå... Visa hela »

31 juli 2019

Fantastisk Gelato!

27 juni 2020

Mycket krämig gelato! Kan man inte ta sig till Italien är detta ett bra alternativ! Rekommenderas!

5 juli 2018

Bra service med mycket råvaror, behöver nog inte säga mer!

28 sep. 2021