Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Holy Greens

3,5
4 betyg
Redigera Holy Greens

På Holy Greens käkar man grönt, nyttigt och gott. Sallader, smoothies och juicer är förstås ett utmärkt sätt att göra det på, och allt på restaurangen görs från grunden på närodlade och ekologiska råvaror. Centralt beläget på Kyrkogatan är det poppis att smita in för att hämta upp lunchen alternativt käka den på plats i den minimalistiskt inredda lokalen. För den som har bråttom går det att beställa salladen online i förväg.

Användarbilder på Holy Greens Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Holy Greens av Ida B.
  • Bild från Holy Greens av Ida B.
  • Bild från Holy Greens av Ida B.
  • Bild från Holy Greens av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
21 jan 2019

Väldigt fin lokal och servicen är verkligen på topp. Snabba med att hälsa och det där härliga småpratet och tipsen man önskar att man alltid fick. Men väljer sallad från färdig meny eller väljer fritt från salladsbaren. Härlig... Visa hela »

24 nov 2018

Helt okej som lunch och take away. Jag tog en sallad med kyckling, nötter och lite annat. Tog extra kyckling och avokado, vilket gjorde den 40 kr dyrare. Tycker det är dåligt när extra kyckling knappt känns som en normalstor rätt. Kycklingen är riktigt torr och tr... Visa hela »

4 dec 2018

Snälla Holy Green, det håller inte att bygga upp halva skålen med grön sallad så att det ser ut som en stor sallad när det i själva verket är som luft och du bara någon timme senare känner hur magen skriker av hunger. Det är också knas... Visa hela »

10 dec 2018

Riktigt riktigt bra salladsställe. Känner att alla råvaror är hög klass och dagsfärska. Fint för en annan som är petig att man får lägga till och plocka bort ingredienser. Bra service och snabb hantering. Underbart att ni kommit till Göteborg.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.